Barion Pixel
pearllightcandle@gmail.com

Fizetés és Szállítás

Szállítási díjak, lehetőségek

20,000.- feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes

Csomagautomata


FoxPost csomagautomata előre utalás esetében: 1.390.-
FoxPost csomagautomata utánvétellel: 1.690.-


Miután a futár kivette a csomagot a feladási automatából, a FoxPost futárszolgálat 3-5 munkanapon belül kiszállítja azt, az általad kiválasztott célautomatához. 
Az automatába kiszállított, utánvéttel vásárolt csomagot kizárólag bankkártyával van lehetőség kifizetni az átvételkor. Egyes automaták bizonyos időszakban (pl. karácsonyi időszak) telítettek és csak azokba a rekeszekbe tudnak csomagot behelyezni, amelyekből a címzettek már átvették a csomagjaikat, ezért ezekbe az automatákba esetenként megnövekedhet a kiszállítási idő. Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS értesítést küld a futárszolgálat. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja. A csomag átvételére 4 nap áll rendelkezésedre.


Házhozszállítás

FoxPost házhozszállítás előre utalás esetében: 2.190.-
FoxPost házhoszszállítás utánvétellel: 2.390.-


Csomagjainkat a FoxPost futárszolgálat juttatja el hozzád, mely házhoz küldés esetén a kiszállítási idő általában 3-5 munkanap, miután a futár átvette a csomagot az automatából.
Utánvét esetén, a kézbesítéskor a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is lehetőséged van fizetni.A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail és sms értesítésben megtalálható, így szükség esetén a lehetőséged van egyeztetni vele a kézbesítés időpontjáról. Sikertelen kézbesítés esetén a Foxpost e-mail és sms útján küld értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár, további egy alkalommal megkísérli a csomagod kézbesítését.

A feladást követően a csomag aktuális helyzetéről minden esetben a Foxpost Z
rt. futárszolgálat értesíti a Vásárlót e-mailben és SMS-ben is. A Foxpost a csomagokra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállal.   


Házhozszállítás:GLS házhozszállítás előreutalással: 1,790.-
GLS házhozszállítás utánvétellel: 2,190.-

Csomagjainkat az GLS futárszolgálat juttatja el hozzád, általában 2-3 munkanapos kiszállítási idővel. A csomag érkezéséről  a futárszolgálat sms értesítést küld számodra.


Át nem vett csomagok  (Foxpost, GLS)
Abban az esetben, ha a csomag nem kerül átvértelre, úgy az ismételt postázáskor, a szállítási költségen felül +500Ft visszaküldési díj kerül felszámolásra.Fizetési módok

Bankkártyás fizetés


A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni weboldalunkon. A szolgáltatást nyújtó a Barion Payment Zrt., amely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó (engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.). A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ezen adatokat, vagyis kártyád és a hozzá tartozó számlád adatait, webshopunk semmilyen formában nem láthatja, ill. nem menti.  

Fizetéshez használhatod:
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádatElőre utalás

A megrendelést követően a megrendelés rögzítéséről visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben megküldjük az utaláshoz szükséges adatokat. A közleményben kérjük tüntesd fel a rendelési számot. Az összeg jóváírását követően, raktárkészlettől függően, a csomag legkésőbb két munkanapon belül feladásra kerül.

Utaláshoz szükséges adatok:

Raiffeisen Bank Zrt.
Sylvart Bt.
Bankszámlaszám: 12010659-01590814-00200000

Utánvét

A megrendelést követően a megrendelés rögzítéséről visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelésben megtalálható adatokkal. Amennyiben hibás adatot észlelsz, azt haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül köteles vagy jelezni azt a Szolgáltató felé. Az automatába kiszállított csomagot kizárólag bankkártyával van lehetőséged kifizetni az átvételkor.Házhozszállítás esetén a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is lehetőséged van fizetni.

A termék átvételekor kérjük vizsgáld meg, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztalsz a csomagoláson vagy a terméken, kérd a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően, a kiszállítást végző személy távozása után, utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módunkban elfogadni.Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét díjmentesen biztosítjuk. Az átvételt követően észlelt sérülésért nem vállalunk felelősséget!