Barion Pixel
pearllightcandle@gmail.com

Rólunk


Köszöntünk az illatok világában!

Az egyik legkedvesebb dolog számunkra, mikor megérzünk egy illatot és bevillan róla egy hely, majd egy egész emlék. Néha olyan jó lenne bedobozolni és elrakni ezeket a pillanatokat. Ezért is szeretjük annyira a gyertyákat, és pár évvel ezelőtt éppen emiatt döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk a gyertyaöntést, hátha nekünk is sikerül mások életébe ilyen illat-pillanatokat csempészni.


      

A kivitelezés olykor próbára tette az elszántságunkat, de számtalan új dolgot fedeztünk fel és tanulni mindig jó dolog, így mikor az  első tökéletes gyertyánk elkészült teljesen elvarázsolva álltunk előtte. Ez a pillanat pedig hozta is magával az újabb ötleteket és a tervezgetést, míg végül megszületett a Pearl Light Candle.

 
Be kell vallanunk, hogy bár egyetlen indulás sem egyszerű, de tagadhatatlanul imádtuk és imádjuk minden percét, kezdve az illatokkal való kísérletezésétől, a hozzájuk megálmodott különféle díszítéssel együtt, a címkék megtervezésén keresztül. Végül pedig ide is elérkeztünk és már csak az a legjelentősebb momentum maradt hátra, hogy eljusson Hozzátok és beteljesítse feladatát.  

A legjobb illatélményt kívánjuk Nektek!

Dóri & Judit