pearllightcandle@gmail.com
HELLO AUTUMN

HELLO AUTUMN

Egy minden érzéket feltöltő kirándulás a legszebb őszi erdőben, a természet illatait jegyezve, valamint az évszakot képviselő igazi kávékülönlegesség. Ez a kis együttes vár idén a Hello Autumn cute boxában.
Cikkszám: PLCB221001
Kiszerelés: db
4 290 Ft
Megosztás másokkal:
Rövid ismertető: 100% természetes szójaviasz, -illatolajok valamint pamutkanóc felhasználásával készült. Gyertyáink és illatviaszaink környezetbarát csomagolásban kerülnek otthonodba. Minden Cute Box csomagunk egy témát jár körbe, két különboző illattal. Az öntés során előfordulhatnak színbeli különbségek.

Termékismertető


Az ajándékcsomag tartalma 2 db 75 ml illatgyertya, az alábbi illatokban:

Walk in the Woods
Pumpkin Latte

Égési idő gyertyánként 9-11 óra. 

Az égési idő minden szójagyertya esetében alábbi útmutató segítségével, akár pár órával meghosszabbítható.

Minden termékünk egyedi, kizárólag kézzel készült, ebből adódóan az öntés során, előfordulhatnak minimális szín és méretbeli különbségek.

Hogyan gondozzuk a gyertyánkat?

A szójagyertya sokkal lassabban ég, mint a paraffinos gyertyák, nem kormoz és nem bocsát ki semmilyen mérgező anyagot sem. Hiszitek vagy sem, de a gyertyáknak, a viasznak és a kanócának lelke van. Ahogy mi emlékszünk az illatára, ő is figyel ránk és megjegyzi hogyan bántunk vele.

- Első alkalommal maximum 1-3 órán át égessük! Egészen addig, amíg a viasz, az üveg pereméig olvad. Az idő függ az üvegünk nagyságától, így például a 65 ml üvegeket 1-2 óra elteltével oltsuk el. Ezután engedjük lehűlni, pihenni. Így növelhetjük a gyertyánk életét-idejét és biztosíthatjuk az egyenletes égést.

- Mielőtt ismét meggyújtjuk, fordítsuk fejjel lefelé az üveget és finoman morzsoljuk le a kanóc elszenesedett végét. Csak két ujjunk közé fogni a kanócot és leszedni annyit, amennyi magától is lepotyog. Talán kételkedésre ad majd okot a rövid kanóc látványa, de legyünk türelmesek és adjuk időt a gyertyának és a kanócnak, hogy a viaszt megolvasztva ismét életre kelhessen a kis tábortüzünk. :)

- A fémtalpas kanóc nem égeti el a viaszt az üveg aljáig, de ennek pontosan így is kell lennie.  Ha a kanóc teljesen elfogyott, a kis fémtalp egy csipesszel könnyedén kiszedhető és a - még meleg viasz – kiönthető, vagy egy papírtörlővel kitörölhető az üvegből, ezt követően a gyertyatartó edénykét bármire tudjuk használni

Figyelem! Maga a viasz nem éget, de az átmelegedett üveggel csak óvatosan!