Barion Pixel
pearllightcandle@gmail.com
Time to Rebirth 75 ml

Time to Rebirth 75 ml

Napról-napra megújuló csoda, a lótuszvirág. Amolyan örömteli, megmosolyogtató illat, ami a meditációhoz is tökéletes társ. Különleges, tiszta illatával a mentális felszabadulást, a szellem újjászületését képviseli. Az üveget egy rózsakvarc ásványgyöngy díszíti, mely a kötődés és a szív köve. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz, az alvást is segíti. Kifejezetten kedveskedhetünk vele a bikáknak, a mérlegeknek és a rákoknak, hiszen ez az ő ásványuk. De bárkinek bátran ajálnjuk, hiszen egy szép gyertya mindig csodás ajándék. :) Díszítés: matt rózsakvarc ásványgyöngy
Cikkszám: 2022M10018
Kiszerelés: db
2 690 Ft
 db
Megosztás másokkal:
Rövid ismertető: 100% természetes szójaviasz, -illatolajok valamint pamutkanóc felhasználásával készült szójagyertya. Gyertyáink környezetbarát csomagolásban, kerülnek otthonodba.

Termékismertető

Minden termékünk egyedi, kizárólag kézzel készült, ebből adódóan, az öntés során előfordulhatnak minimális szín és méretbeli különbségek.
A gyertyák tetején fehéres kicsapódás jelenhet meg idővel, mely a szójaviasz sajátossága és cseppet sem befolyásolja az égést vagy az illatleadást.

Égési idő: 9-11 óra
, mely az alábbi útmutató segítségével, akár pár órával meghosszabbítható.

Hogyan gondozzuk a gyertyánkat?

A pamut kanócot nem kell bemutatnunk, de a fa kanóc sokak számára még igazi újdonsággal bírhat, ám nem kell tőle megijedni, mert valódi varázslat van benne. Nem magas a lángja, mint a pamut kanócé, de mikor ég, éppen úgy ropog, mint egy apró tábortűz és ettől, ha lehet csak még meghittebbé válik a szívünknek kedves rituálé otthonos hangulata. Ezen túl a fa nagyobb hővel ég és emiatt a viaszban lévő illatok intenzívebben lesznek érezhetőek.

A szójagyertya sokkal lassabban ég, mint a paraffinos gyertyák, nem kormoz és nem bocsát ki semmilyen mérgező anyagot sem. Hiszitek vagy sem, de a gyertyáknak, a viasznak és a kanócának lelke van. Ahogy mi emlékszünk az illatára, ő is figyel ránk és megjegyzi hogyan bántunk vele.

- Első alkalommal maximum 1-3 órán át égessük! Egészen addig, amíg a viasz, az üveg pereméig olvad. Az idő függ az üvegünk nagyságától, így például a 40 ml üvegeket 1 óra elteltével oltsuk el. Ezután engedjük lehűlni, pihenni. Így növelhetjük a gyertyánk életét-idejét és biztosíthatjuk az egyenletes égést.

- Mielőtt ismét meggyújtjuk, fordítsuk fejjel lefelé az üveget és finoman morzsoljuk le a fakanóc elszenesedett végét. Nem kell letörni! Csak két ujjunk közé fogni a kanócot és leszedni annyit, amennyi magától is lepotyog. Talán kételkedésre ad majd okot a rövid kanóc látványa, de legyünk türelmesek és adjuk időt a gyertyának és a fának, hogy a viaszt megolvasztva ismét életre kelhessen a kis tábortüzünk. :)

- A fémtalpas fa kanóc nem égeti el a viaszt az üveg aljáig, de ennek pontosan így is kell lennie. Ha a fakanóc sokáig ég, elfordulhat, hogy a viasz besötétül, de ez cseppet sem befolyásolja a illatot, sem az égési időt. Ha a fa teljesen elfogyott, a kis fémtalp egy csipesszel könnyedén kiszedhető és a - még meleg viasz – kiönthető, vagy egy papírtörlővel kitörölhető az üvegből, ezt követően a gyertyatartó edénykét bármire tudjuk használni

Figyelem! Maga a viasz nem éget, de az átmelegedett üveggel csak óvatosan!