Látogasson el webáruházunkba!

ONCE UPON A TIME Cute Box (PLCB221002)

Webáruház  »  Ajándékcsomagok  »  ONCE UPON A TIME Cute Box
https://www.pearllight.hu/termek/plcs1001-cinnamon-coffee-60-ml5322
 ONCE UPON A TIME Cute Box
Egyszer volt, hol nem volt, nem is olyan régen gondoltunk egy nagyot, amiből egyszercsak kettő kisebb lett és így születettek meg a könyvimádóknak szóló Cute Boxaink. A bennük rejtőző illat-mesékkel szeretnénk kedveskedni minden könyvmolynak és felejthetetlen illat-élményt adni a kedvenc történetek és kalandok mellé.
Ára:
4 890 Ft

100% természetes szójaviasz, -illatolajok valamint pamutkanóc felhasználásával készült. Gyertyáink és illatviaszaink környezetbarát csomagolásban kerülnek otthonodba. Minden Pearl és Cute Box ajándékcsomagunk egy témát jár körbe. Az öntés során előfordulhatnak színbeli különbségek.

ONCE UPON A TIME Cute Box részletes ismertetője


Az ajándékcsomag tartalma 2 db 75 ml illatgyertya, az alábbi illatokban:

The Neverending Story
Irish Tales

Égési idő gyertyánként 9-11 óra. 

Az égési idő minden szójagyertya esetében alábbi útmutató segítségével, akár pár órával meghosszabbítható.

Minden termékünk egyedi, kizárólag kézzel készült, ebből adódóan az öntés során, előfordulhatnak minimális szín és méretbeli különbségek.
A gyertyák tetején fehéres kicsapódás jelenhet meg idővel, mely a szójaviasz sajátossága és cseppet sem befolyásolja az égést vagy az illatleadást.

Hogyan gondozzuk a gyertyánkat?

A szójagyertya sokkal lassabban ég, mint a paraffinos gyertyák, nem kormoz és nem bocsát ki semmilyen mérgező anyagot sem. Hiszitek vagy sem, de a gyertyáknak, a viasznak és a kanócának lelke van. Ahogy mi emlékszünk az illatára, ő is figyel ránk és megjegyzi hogyan bántunk vele.

- Első alkalommal maximum 1-3 órán át égessük! Egészen addig, amíg a viasz, az üveg pereméig olvad. Az idő függ az üvegünk nagyságától, így például a 65 ml üvegeket 1-2 óra elteltével oltsuk el. Ezután engedjük lehűlni, pihenni. Így növelhetjük a gyertyánk életét-idejét és biztosíthatjuk az egyenletes égést.

- Mielőtt ismét meggyújtjuk, fordítsuk fejjel lefelé az üveget és finoman morzsoljuk le a kanóc elszenesedett végét. Csak két ujjunk közé fogni a kanócot és leszedni annyit, amennyi magától is lepotyog. Talán kételkedésre ad majd okot a rövid kanóc látványa, de legyünk türelmesek és adjuk időt a gyertyának és a kanócnak, hogy a viaszt megolvasztva ismét életre kelhessen a kis tábortüzünk. :)

- A fémtalpas kanóc nem égeti el a viaszt az üveg aljáig, de ennek pontosan így is kell lennie.  Ha a kanóc teljesen elfogyott, a kis fémtalp egy csipesszel könnyedén kiszedhető és a - még meleg viasz – kiönthető, vagy egy papírtörlővel kitörölhető az üvegből, ezt követően a gyertyatartó edénykét bármire tudjuk használni

Figyelem! Maga a viasz nem éget, de az átmelegedett üveggel csak óvatosan!
További képek